Meistä

Praktia on perustettu vuonna 1987 ja on osa Rautanet ketjua. Rautanet liikkeitä on yli 50 eri paikkakunnalla Paraisilta Raunalle. 

Praktia on paikallinen rautakauppa josta saat kaikkia rakennusmateriaaleja mitä tarvitset, muun muassa puutavaraa, harkkoja, eristeitä, maaleja, työkoneita,oikeastaan kaikkia rakentamiseen liittyen. Jos et löydä etsimääsi, ei hätää yli 1000 toimittajien valikoimasta voimme takuulla välittää tarvitsemasi tuotteet muutamassa päivässä. 

Turusta tulee lähes päivittäin kuormia eli turhaan ajat kaupungille ja kulutat kallisarvosta aikaasi, kun voit yhtä hyvin noutaa tavarat seuraavana, tai parin päivän päästä meiltä.

Jannen ja Arnoldin terveiset asiakkaallemme:

Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisille tavalla. Tärkeintä meille on aina ratkaista asiakkaan ongelman! Terveiset kauppiailta!

Haluamme jatkuvasti kehittyä paikallisena rakentajapartnerina, joten asiakkaamme palaute on erittäin tärkeää meille! Etkö löytänyt etsimääsi? Kerro se meille, näin voimme palvella teitä paremmin tulevaisuudessa!

Toimitukset ympäri Saaristoa joko pakettiautolla, kuorma-autolla tai merikuljetuksena. Pääosin Kaarina – Parainen – Nauvo – Korppoo – Houtskäri -Iniö – Nötö.