Töihin Praktialle

Praktiassa uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Etsimme jatkuvasti tiimiimme, uusia aidosti innostuneita tekijöitä kasvamaan myynnin ammattilaiseksi kanssamme. Yhdessä olemme vahvempia!

Kesätyöntekijät

Rakentamisen sesonkikausina palkkaamme paljon kesä- ja kausityöntekijöitä. Yleensä ajankohta osuu Huti-Elokuun välille, tämän jälkeen on mahdollista tehdä osa-aikaista tai lauantai vuoroja.  

Kiinnostuitko? Lähetä avoin työhakemus meille.

Rekry käynnissä Praktia Parainen & Praktia Nauvo

Tule töihin saariston jännittävään rautakauppaan, jossa työlläsi on merkitystä. Omalla työlläsi mahdollistat asiakkaille onnistuneet rakennusprojektit ja varmistat, että he saavat hakemansa tavarat heti mukaansa.
 
Oletko oikea henkilö meidän huipputiimiin Praktiaan…
Etsimme sekä vakituista että osa-aikaista myyjää ja varastotyöntekijää sekä Nauvon että Paraisten toimipisteeseen. Myyjänä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja saada lisävastuuta Nauvon toimipisteessä.
 
Työnkuvaus
Myyjä:
– Myynti
– Hyllytys
– Tavaroiden tilaaminen
– Yleisen siisteyden ylläpitäminen
 
Varastotyöntekijä
– Varastotöitä
– Trukilla ajaminen
– Yleisen siisteyden ylläpitäminen
– Hyllytys
 
Praktiasta löydät todella laajan valikoiman, joka varmasti yllättää. Useat osastot, mukavat asiakkaat ja mahtavat työkaverit mahdollistava että työt pysyvät kiinnostavana joka päivä. Myyjänä sinulla on mahdollisuus saada lisävastuuta ja kehittyä urallasi meillä.
 
Edellytämme suomen- ja ruotsinkielen taitoa.
Kiinnostuitko?
 
Hae viimeistään sunnuntaina 10.7.2022, mutta kuitenkin pikaisesti, alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuprosessin aikana. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus: arnold@praktia.com
Ota yhteyttä